Csapatunk

dr. Nagyné Barabás Izabella

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen kezdtem angol nyelvtanári szakon, majd a Veszprémi Egyetemen 2010-ben angol nyelv és irodalom bölcsész és tanár szakon diplomáztam.
Erdélyben, kétnyelvű környezetben nőttem fel, saját bőrömön tapasztaltam, hogy mi a különbség egy idegen nyelv tudatos tanulása és természetes elsajátítása között. Később is rendkívül könnyen tanultam a nyelveket. Tanultam angolt, franciát, lengyelt és japán nyelvet is. Úgy gondolom, hogy egy nyelven keresztül egy új világ nyílik meg.
Több nyelviskolában dolgoztam, óvodásokat is tanítottam, és munkám során tapasztaltam meg, hogy a gyermekek mennyire fogékonyak ebben az életkorban az idegen nyelvek elsajátítására. Ezért döntöttem úgy, hogy a saját leendő gyermekeim számára is egy olyan környezetet alakítok ki, ahol a mindennapi élet helyzetein keresztül az angol nyelv elsajátítása egy természetes folyamat. A nyelvi elemek játékokhoz, tevékenységekhez és tárgyakhoz kötődnek, és a nyelvet nem megtanulják, hanem észrevétlenül elsajátítják.
3 kisfiú boldog anyukájaként mindent megteszek, hogy legjobb tudásom szerint az angol nyelv szeretetét átadjam saját és a velünk együtt cseperedő kisgyermekeknek.

Szöllöskeiné Király Anikó

Szöllöskeiné Király Anikónak hívnak. Születésem óta Nemesvámoson élek. Van egy csodás férjem és egy imádnivaló, gyönyörű kisfiam! 2007-ben végeztem a soproni Benedek Elek Pedagógiai Főiskola Karán, óvodapedagógusként. Gyermekem születése előtt, a festői szépségű Balatonfüreden dolgozhattam, egy családi napköziben, ahol meglévő tudásomat tovább gyarapíthattam! 2015 tavaszán kerültem a FunnyKids barátságos, lelkes, mindig vidám csapatához! Szerencsés ember vagyok, mert kisfiammal együtt dolgozhatok nap, mint nap! Boldogsággal tölt el, hogy akikkel egykoron együtt játszottunk, csavarogtunk, felnőttünk, most gondjaimra bízzák legdrágább kincsüket, gyermekeiket! Gondozhatom, fejleszthetem, vigasztalást nyújthatok és szerethetem őket! Csodálatos érzés! Ez számomra nem munka, ez szerelem! Remélem még sokáig tagja lehetek ennek a remek közösségnek!

Kövesiné Galambos Szilvia

Kövesiné Galambos Szilvia vagyok, 20 éve élek Nemesvámoson, szerető férjemmel és négy gyermekemmel.
Egészségügyi és pedaszisztensi végzettségem van, évekig dolgoztam kisgyermek gondozóként, illetve óvodában óvónőként. Munkám során és saját családomban rengeteg tapasztalatot kaptam,ami jelenleg is segítségemre van a Családi Napköziben. Úgy gondolom, a tanulás egész életünkre szól, hiszen a gyerekek a legjobb tanítók elfogadásból, őszinte szeretetből, mosolyból, kedvességből,örömből, rácsodálkozásból.
A jó légkör és nagyszerű kollégák akik körbevesznek,biztosítják az ide érkező gyerekek családias légkörben való nyugodt, derűs fejlődését.

Mottó: "Lehet, hogy elfelejtik, mit mondtál nekik, de soha nem fogják elfelejteni, hogy hogyan érezték magukat szavaidtól."
Carl William Buehner

Szalay Ildikó

Szalay Ildikó vagyok, egy kislány édesanyja. m2013-ban végeztem óvodai dajkaként. Nagy örömömre szolgál,hogy 2014 óta a Funny Kids Családi napközi mindennapjaiban vehetek részt. Igyekszem nagy örömmel és szeretettel izgalmassá, vidámmá és széppé tenni a bölcsiben eltöltött időt a kicsik számára. A munkám iránt nagyon elkötelezett vagyok, így a legjobb tudásomat, gyermekszeretetemet adom a napközi működéséhez.

Légman-Koltai Lilla (gyesen)

Koltai Lilla vagyok óvodapedagógus. Úgy gondolom, hogy a gyermekkor életünk talán legmeghatározóbb szakasza, ezért Célom, hogy a rám bízott gyerekek biztonságos, vidám környezetben cseperedjenek fel. Az egymás iránti szeretet és tisztelet jellemzi kapcsolatomat a gyerekekkel és a szülőkkel egyaránt. Ebben az életszakaszban a gyerekek könnyen tanulnak és fejlődnek ehhez csak a megfelelő utat kell megtalálni hozzájuk, ami nem más mint a játék és a mese. Színes, érdekes foglalkozásokkal, varázslatokkal igyekszem megmutatni nekik csodás világunkat.